Not Just Hamburgers! Resenha do livro da Profa. Virginia Klie

Tempo de leitura: 1 minuto

Not Just Hamburgers!
Aprenda inglês com as receitas da cozinha americana
by Virginia Klie, Disal Editora – 2003, 192 pages
Reviewed by Nancy Lake

Adquira seu exemplar na Amazon.

Not Just Hamburgers

Not Just Hamburgers!

This delightful “recipe book” is much more than a compendium of recipes in English and Portuguese. Organized according to a typical menu (from appetizers to desserts), the book offers a variety of recipes which can easily be prepared at home or in a school kitchen. Recipes are visually easy to deal with and come with a version in Portuguese on the same page, just in case.

The author has taken great care to guarantee the chef’s success when using the recipes. Notes at the end of many recipes as well as a whole section on technical notes are most useful for adapting measurements and ingredients of any recipe to our Brazilian kitchens. There’s also a special section on extra information about cooking which includes everything from conversions to ethnic influences in the US.

A user-friendly index mixed with a traditional bibliography, blended with a touch of grammar plus a pinch of vocabulary make for a delightful combination which is “not just a recipe book”!

Adquira seu exemplar na Amazon.

The reviewer

Nancy Lake is the Coordinator of Teacher Training for the CEL-LEP group.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Esse site utiliza o Akismet para reduzir spam. Aprenda como seus dados de comentários são processados.

6 Comentários
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] com as melhores receitas da cozinha americana, de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha para obter mais informações a respeito da […]

trackback

[…] com as melhores receitas da cozinha americana, de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha para obter mais informações sobre o livro. Adquira seu exemplar com comodidade e total […]

trackback

[…] com as melhores receitas da cozinha americana, de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha para obter mais informações sobre o livro. Adquira seu exemplar com total segurança e conforto […]

trackback

[…] com as melhores receitas da cozinha americana, de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha para obter mais informações sobre o livro. Adquira seu exemplar com total segurança e conforto […]

trackback
5 anos atrás

[…] com as melhores receitas da cozinha americana, de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha para obter mais informações sobre o livro. Adquira seu exemplar com total segurança e conforto […]

trackback

[…] com as melhores receitas da cozinha americana, de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha. Adquira seu exemplar com total conforto e segurança no site da Disal […]